Salotų, burokėlio ir greifruto salotos

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Salotų, burokėlio ir greifruto salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
70 g salotų lapelių mišinio
150 g virtų burokėlių
1 greipfrutas
0,5 raudono svogūno
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. balzamiko arba raudono vyno acto
 žiupsnelis rupios druskos
5-6 juodieji pipiriukai
4-5 šakelės šviežio čiobrelio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaltą burokėlį supjaustome pusriekutėmis, išbėgusias sultis pataupome padažui.
Sluoksniais ant lėkštės išdėliojame salotų lapelius, burokėlio pusriekutes, pomelo arba greipfruto minkštimo gabaliukus, svogūno juosteles.
Čiobrelį, druską ir pipirus sugrūdame grūstuve, sumaišome su aliejumi, burkėlių sultimis ir actu. Šakute išplakame padažą ir juo apliejame salotas.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital