Salotos su virta jautienos dešra

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Salotos su virta jautienos dešra
Salotos su virta jautienos dešra
Salotos su virta jautienos dešra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas agurkų
1 vienetas kriaušių
1 šaukštas kedro riešutų
200 gramų dešros
1 šaukštas balzamiko kremo
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis druskos
1 pundelis svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustyti kriaušę apvaliais griežinėliais. Apačią truputį nupjauti.
2.
Supjaustyti griežinėliais agurką, apačias taip pat nupjauti.
3.
Smulkiai supjaustyti svogūno laiškus.
4.
Padažui balzamiko acto kremą, aliejų ir druską gerai suplakti viename inde.
5.
Papildomai iš likusių produktų smulkiai supjaustyti jautieną, agurką, kriaušę.
Supilti padažą ir pagaminti tradicines salotas.
30 minučių palaikyti jas šaldytuve.
6.
Prieš patiekiant ant indo sudėti gabalėlius jautienos dešros, kriaušės ir agurko griežinėlius.
Į tarpus pastoviai įdėti smulkiai pjaustytas salotas.
Apšlakstyti padažu.
Apibarstyti kedro riešutais, papuošti svogūno laiškais ir patiekti.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital