Salotos su slėgtainiu

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Salotos su slėgtainiu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g ausų - liežuvių slėgtainio
2 svogūnai
3 marinuoti arba rauginti agurkai
1 saujelė žalumynų (krapų, petražolių ir pan.)
3 kietai virti kiaušiniai
250 g konservuotų žirnelių
Santa Maria prieskonių (pagal skonį)
Majonezo (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Slėgtainį supjaustykite juostelėmis.
Sukapokite svogūnus.
Kubeliais supjaustykite agurkėlius. Jei odelė gana kieta, agurkus nulupkite.
Susmulkinkite kietai išvirtus kiaušinius.
Visus ingredientus sumaišykite su majonezu.
Išklokite lėkštes salotų lapais, kraštus papuoškite pomidorais. Į lėkštės vidurį pridėkite pasigamintų salotų.
Skanaus :)
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital