Salotos su rūkyta vištiena ir žemės riešutais

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Salotos su rūkyta vištiena ir žemės riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai vištienos ketvirčių (naudojau rūkytus)
1 vienetas morkų (nedidelių)
0.5 vieneto kininių kopūstų (nedidelių)
2 saujos džiovintų slyvų
1 šaukštelis garstyčių miltelių
2 saujos sūdytų žemės riešutų
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žemės riešutus pakepinti sausoje keptuvėje ir atvėsinti.
2.
Morką smulkiai sutarkuoti. Rūkytą vištieną, pekino kopūstą bei slyvas susmulkinti.
3.
Smulkintą česnaką sumaišyti su majonezu, garstyčiomis ir pagardinti pipirais.
4.
Viską sumaišyti prieš patiekiant. Jeigu reikia, pagardinti druska, priklausomai nuo vištienos sūrumo.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Jurgita
2018-04-06 12:21
Is kur atsirado morka? Virta, zalia, kokia? ATSAKYTI
Diana
2018-04-06 13:10
Yra tarp ingredientų :-) Aš dedu žalią morką, nes ji turi daugiau traškumo, bet galima dėti ir virtą, jeigu norisi labiau salstelėjusio skonio ATSAKYTI
Jurgita
2018-04-07 20:35
Aciu. Nepykit ne visi akli mato :D ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital