Salotos su pelėsiniu sūriu ir kriaušėmis

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Salotos su pelėsiniu sūriu ir kriaušėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g gražgarsčių
200 gr mėlynojo pelėsinio sūrio
2 kriaušės
75 g sviesto
50 ml balzamiko acto
2 v. š. alyvų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant lėkštės (vienos didelės arba 6 mažų salotinių) išdėstyti salotų lapus, o ant viršaus sutrupinti sūrį. Gilioje didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies išlydyti sviestą ir sudėti supjaustytas (1 cm storio) kriaušių skiltelės vienu sluoksniu. Virkite kriaušes svieste dvi minutes, retkarčiais pakratydami keptuvę. Apverskite kriaušes ir kepkite dar vieną minutę. Išimkite kriaušes ir išdėstykite jas ant salotų lėkštės. Į keptuvę kur virė kriaušės įpilkite balzamiko actą ir ant silpnos ugnies virkite tris minutes, kad actas sugertų skonį kuris liko keptuvėje. Nuimkite gauta padažą nuo ugnies ir įmaišykite alyvuogių aliejų. Užpilkite šiltą padažas ant salotų ir nedelsdami patiekite.
AUTORIUS: Almina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Almina
2011-12-04 16:16
Siūlau išbandyti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital