Pomidorus, avokadus supjaustyti nedideliais gabalais, įdėti salotų lapus, labiausiai tinka rukolos salotos, jų nereikia pjaustyti, bet tinka ir lietuviškos, jas reikėtų supjaustyti. Kubeliais supjaustyti mocarella sūrį, viską suberti į dubenį.
Padažas:
Į indelį įpilti alyvuogių aliejų, įdėti pusę arbatinio šaukštelio medaus, tiek pat garstyčių, įspausti citriną, įdėti pipirus(labiausiai tinka penkių pipirų mišinys), lašelį sojos (vietoj druskos). Sukapoti keletą lapų šviežio baziliko ( galima ir džiovinto), sudėti į indą ir viską išmaišyti gerai.
Padažą pilti ant salotų ir viską gerai sumaišyti.
Skanaus
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)