Salotos "Mirgu margu"

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotos "Mirgu margu"
Salotos "Mirgu margu"
Salotos "Mirgu margu"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas obuolių (raudonieji )
1 vienetas greipfrutų
2 vienetai apelsinų
1 vienetas morkų
150 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas vištienos krūtinėlės
2 saujos iceberg salotų
2 šaukšteliai provanso žolelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Padažui:
50 gramų alyvuogių aliejaus
1 vienetas apelsinų
2 šaukštai vyno acto
1 šaukštas skysto medaus
1 šaukštelis imbiero (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Padažo gaminimas:
Išspausti apelsino sultis.
Medų ištirpinti.
Imbierą smulkiai sutarkuoti.
Sumaišyti visus ingredientus padažui ir gerai suplakti.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti gabalėliais, pabarstyti druska ir Provanso žolelių prieskoniais.
Iškepti pridengus keptuvėje, įpylus truputį aliejaus.
Atvėsinti.
3.
Obuolį supjaustyti gabalėliais.
4.
Greipfrutą nulupti ir supjaustyti gabalėliais.
5.
Apelsinus nulupti ir supjaustyti gabalėliais.
6.
Morką nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Laikinai pamerkti į šaltą vandenį.
7.
Vaisius ir daržoves gražiai sudėti eilutėmis į lėkštę.
Ant viršaus padėlioti vištienos gabaliukus.
Salotas apšlakstyti padažu ir atšaldyti.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital