Salotos „Miksas“

AUTORIUS:
Berta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Salotos „Miksas“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
40 g Pekano riešutų
400 g keptos vištienos
1 raudonasis svogūnas
1 salieras
100 g rūkytos šoninės (kiaulienos)
150 g vynuogių
1 šaukštas džiovintų spanguolių
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje arba orkaitėje iki 3 minučių. Sukapokite arba sumalkite.
Vištieną supjaustykite kubeliais.
Sukapokite svogūną.
Saliero stiebą supjaustykite kubeliais.
Rūkytą šoninę susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje apie 2 minutes.
Vynuoges perpjaukite per pusę.
Viską sumaišykite kartu su majonezu.
AUTORIUS: Berta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital