Saldžiarūgštis padažas

AUTORIUS:
Angelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Saldžiarūgštis padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g saldžiųjų paprikų
2 galvos česnako
300 g virtų morkų
2 saujelės petražolių
300 g obuolių
2 šaukštai natūralaus pomidorų padažo
100 g garstyčių
4 šaukštai acto
8 šaukštai aliejaus
Druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikas, morkas, česnako skilteles, petražoles, nuluptus obuolius sumalti. Jei iš pirmo karto gerai nesusimala, malti du kartus.
Į daržovių tyrelę įmaišyti druską, actą, aliejų, garstyčias ir pomidorų padažą.
Sudėti į sandarų indelį ir laikyti šaldytuve.
Laikyti galima iki 3 dienų. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Angelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital