Saldžiarūgštė vištiena ir kiauliena

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Saldžiarūgštė vištiena ir kiauliena
Autorius apie receptą: Kuomet norisi kažko iš kinų virtuvės, paprasčiausia ir greičiausia pagaminti saldžiarūgštę mėsą ar daržoves. Šį kartą rinkausi vištieną sau ir kiaulieną vyrui. Kuomet norisi kažko iš kinų virtuvės, paprasčiausia ir greičiausia pagaminti saldžiarūgštę mėsą ar daržoves. Šį kartą rinkausi vištieną sau ir kiaulieną vyrui. Padažas pagaminamas labai paprastai, nors yra daug jo variantų, su laiku kiekvienas pasirenka jam patraukliausią. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų vištienos (arba kiauliena)
200 mililitrų vandens
4 šaukštai kukurūzų krakmolo
4 šaukštai miltų
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas ryžių acto
Kepimui:
4 šaukštai aliejaus
Garnyrui:
100 gramų ilgagrūdžių ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustyti vienodais gabaliukais, apvolioti 3 šaukštų krakmolo ir 4 šaukštų miltų mišinyje ir kepti įkaitintame aliejuje.
2.
Gilioje keptuvėje pašildyti vandenį, supilti cukrų ir gerai išmaišyti. Supilti actą, sojų padažą ir maišyti, kol skystis tampa vientisos spalvos. Drungname vandenyje (2-3 šaukštai) išsukti šaukštą krakmolo ir gautą skysti supilti į padažą ir maišyti, kol šis sutirštės. Jeigu padažas per skystas, galima įdėti daugiau krakmolo.
3.
Paruoštą mėsą supilti į sutirštėjusį padažą ir išmaišyti. Serviruoti su ryžiais.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital