Saldžiarūgštė silkė

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Saldžiarūgštė silkė
Autorius apie receptą: Tiks šventiniam stalui. Tiks šventiniam stalui. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų silkės
80 gramų alyvuogių aliejaus
3 šaukštai balzaminio acto
1 vienetas citrinų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 saujelė riešutų
1 saujelė baziliko
3 žiupsneliai cinamono
2 žiupsneliai prieskoninių žolelių
1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Riešutus susmulkinti su jūros druska ir žolelių mišiniu. Viską sumaišyti su rudu cukrumi, cinamonu, pipirais.
2.
Sumaišyti aliejų, balzaminį actą, citrinos sultis (pusės citrinos). Į šį padažą sudėti paruoštą riešutų masę. Taip pat sudėti pjaustytą svogūną, 2 griežinėlius citrinos, kelias šakeles baziliko (violetinės spalvos) ir viską išmaišyti. Keičiant užpilo sudedamųjų dalių proporcijas, galima išgauti vis naujus skonio atspalvius - saldesnį, rūgštesnį ar net silpnai sūroką su saldžiu prieskoniu.
3.
Nuvarvintą silkės filė supjaustyti ir išdėlioti silkinės šonuose.
4.
Per vidurį užlieti labai aromatingu užpilu. Palaikyti bent per naktį vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital