Saldžiarūgštė žalių pomidorų mišrainė žiemai
AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 107)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 107)
Saldžiarūgštė žalių pomidorų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus būdas sunaudoti žalius arba nepilnai prinokusius pomidorus. Ši mišrainė taip pat skani gaunasi ir iš jau prinokusių pomidorų arba galima pamaišyti dalį prinokusių, Puikus būdas sunaudoti žalius arba nepilnai prinokusius pomidorus. Ši mišrainė taip pat skani gaunasi ir iš jau prinokusių pomidorų arba galima pamaišyti dalį prinokusių, dalį žalių. (...daugiau) Aušra
INGREDIENTAI:


1 kg žalių pomidorų,
300 g raudonų paprikų,
300 g morkų,
300 g svogūnų,
100 ml aliejaus,
70 ml acto,
50 g cukraus,
30 g druskos,
petražolių lapelių, pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuoti, paprikas, svogūnus ir pomidorus supjaustyti kubeliais. Daržoves sumaišyti su cukrumi, druska, aliejumi ir kelioms valandoms (arba per naktį) palikti pastovėti šaltai. Tada viską sukrėsti į puodą, užvirinti ir apie pusvalandį pavirti ant silpnos ugnies. Likus penkioms minutės iki virimo pabaigos pilti actą ir sudėti smulkintas petražoles. Dar karštą mišrainę krėsti į iškaitintus stiklainius ir uždaryti steriliais dangteliais. Leisti atvėsti, o tada nešti į rūsį. Skanaus!
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis