Saldžiarūgštė mėsytė

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 169)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 169)
Saldžiarūgštė mėsytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 gabaliukai lietuviško kiaulienos karbonado
4 šaukštai geltonųjų slyvukų padažo su česnakais ir petražolėmis
Žiupsnelis druskos ir pipirų
Šaukštas aliejaus
100 g fermentinio sūrio
Garnyrui: bulvės su kmynais.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karbonadą įmarinuojam apie valandą su prieskoniais ir šlyvukų padažu. Tuomet dedame į skardą, šalia išdėstome bulves apibarstytas kmynais, druska ir pašlakstytas aliejumi. Kepame apie 30 minučių, tuomet kepsniukus apibarstome tarkuotu sūriu ir toliau kepame, kol sūris gražiai apskrus.
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital