Saldžiarūgštė kalakutiena kiniškai su anakardžių riešutais

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Saldžiarūgštė kalakutiena kiniškai su anakardžių riešutais
Autorius apie receptą: Kvapnu ir labai skanu! Tiekite su ryžiais. Kvapnu ir labai skanu! Tiekite su ryžiais. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų kalakutienos
1 vienetas raudonosios paprikos
2 saujos anakardžių riešutų
Marinatui:
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas balzaminio acto
Padažui:
150 mililitrų vandens
4 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai balzaminio acto
2 šaukštai medaus
1 šaukštas žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštas krakmolo
2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kalakutieną suspjaustome plonomis juostelėmis, užpilame marinatu ir bent pusvalandį palaikome.
2.
Pakepiname juostelėmis supjaustytą papriką ir sudedame į dubenį. Toje pačioje keptuvėje pakepiname mėsą, kol gražiai apskrunda, baigdami kepti sudedame česnaką, ir dar apie minutę pakepame. Sudedame nuplautus riešutus ir papriką.
3.
Dubenėlyje truputį pašildome vandenį, išmaišome jame krakmolą, kad neliktų gumuliukų. Supilame visus kitus ingredientus. Paragaukite, ir jei kažko trūksta, įpilkite pagal savo skonį. Užpilame padažą ant mėsos ir maišydami patroškiname, kol jis ims tirštėti. Tiekiame su ryžiais. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital