Saldus maskarponės sūrio vyniotinis

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
80 g cukraus
80 g sviesto
120 ml vandens
80 g maskarponės sūrio
80 g miltinio cukraus
80 g kokosų drožlių
2 šaukštai kakavos
200 g sausainių "Gaidelis"
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2-3 mm storio stačiakampiu.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.

 

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Desertai Šalti desertai
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital