Saldainia iš ryžių ir avižinių dribsnių

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Saldainia iš ryžių ir avižinių dribsnių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g avižinių dribsnių
50 g ryžių
100 g šokolado
50 g žemės riešutų
50 g medaus
150 sviesto
100 g rudojo cukraus
1 v. š. riešutų sviesto
1 a. š. vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Medų kaitinti su vanile, cukrumi, sviestu ir riešutais. Supilti avižinius dribsnius į medų. Kitame puode virti ryžius. Išvirtus ryžius suberti į medaus ir avižinių dribsnių masę. Viską gerai išmaišyti, ir supilti į indą kad sustingtų. Ant viršaus užpilti ištirpintą šokoladą. Palikti šaltai per naktį kad sustingtų.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital