Ryžių mišrainė su rūkyta nugarine

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Ryžių mišrainė su rūkyta nugarine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės virtų ryžių
200 g šaltai rūkytos nugarinės
4-5 marinuoti agurkėliai
2 virtos morkos
0,5 svogūno
100 g fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
3-4 šaukštai majonezo
druska
malti baltieji pipirai
mažų marinuotų agurkėlių salotoms papuošti
petražolių lapelių salotoms papuošti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į virtus ryžius suberiame kubeliais supjaustytą kumpį, virtas morkas, fermentinį sūrį ir svogūną. Dalį morkų kubelių paliekame papuošimui. Marinuotus agurkėlius supjaustome griežinėliais. Česnako skiltelę nulupame, smulkiai supjaustome ir sumaišome su majonezu. Taip paruoštu majonezu užpilame mišrainę, paskaniname druska (jei reikia) bei maltais baltaisiais pipirais ir išmaišome. Mišrainę sudedame į porcijinius indelius salotoms ir papuošiame supjaustytais marinuotais agurkėliais, petražolių lapeliais ir morkų kubeliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital