Ryžių blynai su kepenėlėm ir česnakiniu padažu

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Ryžių blynai su kepenėlėm ir česnakiniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Blynų tešlai reikės:
125 g kvietinių miltų
125 g ryžių dribsnių
2 kiaušinių
1 stiklinės pieno
vandens
aliejaus kepimui
druskos
Įdarui:
300 g vištų ar kalakutų kepenėlių, nors galima naudoti ir kitokią mėsą.
3 morkų
2 česnako skiltelių
Prieskonių mėsai
Padažui:
100 g majonezo
100 g pasukų arba grietinės
Džiovintų krapų
Svogūnų laiškų
3 česnako skiltelių (galima naudoti česnako miltelius)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėlės susmulkinti, morkas sutarkuoti ir viską drauge su česnakais ir prieskoniais patroškinti keptuvėje apie 20 min. Ryžių dribsnius sumalti kavamalėje ir išmaišyti su kvietiniais miltais. Įmušti kiaušinius, žiupsnelį druskos ir palaipsniui pilant pieną sumaišyti į vientisą masę. Tešlą 1 val. palaikyti šaltoje vietoje ir tuomet kepti kaip įprastus lietinius blynus. Tuomet belieka iš padažui skirtų produktų pagaminti padažą. Galiausiai, įdaras įdedamas į blynus ir patiekiama su česnakiniu padažu. Skanaus!!!
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital