Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | ryžių (geriausia basmati arba jasmin) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
1 vienetas | vištienos krūtinėlės | |
1 vienetas | morkų | |
1 vienetas | paprikos | |
8 vienetai | pievagrybių | |
1 sauja | žaliųjų žirnelių (šviežių arba šaldytų) | |
2 šaukštai | sojos padažo | |
2 skiltelės | česnako | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | sezamo sėklų | |
šiek tiek | citrinų sulčių | |
Padažui: | ||
3 šaukštai | sojos padažo | |
1.5 šaukšto | sezamų aliejaus (geriausia - skrudintų sezamų) | |
1 šaukštas | rudojo cukraus (arba medaus) | |
1 šaukštas | ryžių acto (galima keisti obuolių actu) | |
1 šaukštelis | saldaus aitriųjų paprikų padažo | |
Patiekiant: | ||
1 vienetas | žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos, nebūtina) | |
1 saujelė | sezamo sėklų |