Rusiški pyragėliai su varške ir bulvėmis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Rusiški pyragėliai su varške ir bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g miltų
1 kiaušinis
0,6 stiklinės vandens
600 g bulvių
250 g varškės
100 g svogūnų
riebalų (kepimui)
100 g kumpio
tirštos riebios grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite bulves, išvirkite jas pasūdytame vandenyje, nukoškite, sutrinkite ir perleiskite per mėsmalę. Atvėsinkite, sumaišykite su ištrinta varške. Smulkiai supjaustykite svogūnus, 3/4 jų pakepinkite riebaluose ir sudėkite į bulvių masę. Pasūdykite, įberkite pipirų. Persijokite miltus, įberkite truputį druskos, supilkite vandenį ir išminkykite tešlą. Suskirstykite ją į gabalus, kiekvieną iškočiokite 3 mm storio plokštainiu. Išspauskite apvalius tešlos skritulius. Ant kiekvieno padėkite porciją įdaro, sulenkite per pusę, sulipinkite kraštus. Sumeskite pyragėlius į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, kol pyragėliai iškils į paviršių. Kumpį supjaustykite gabalėliais, pakepinkite su likusiais svogūnais. Užpilkite išvirtus pyragėlius. Į stalą patiekite su grietine. Patarimas: jei į pyragėlių įdarą įbersite mairūnų, jie lengviau virškinsis. Tik ne padauginkite, kad mairūnai neužgožtų natūralaus pyragėlių skonio.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital