Rūgščiai aštri jautienos sriuba

AUTORIUS:
Jana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Rūgščiai aštri jautienos sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400-600 g jautienos (nugarinės)
6-7 stambūs salierų stiebai
2 kiaušiniai
susmulkinto imbiero arba imbiero miltelių
susmulkinti čili pipirai
2-3 v. š. žuvies padažas
svogūno laiškai
sezamų aliejus
druska pagal skonį
vanduo apie 3l
2-3 v. š. krakmolo
aliejus kepimui
actas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Wok'e, arba gilioje keptuvėje ant nedidelio kiekio aliejaus, bet ant didelės ugnies pakepinti labai plonom juostelėm supjaustyta jautieną. Įdėti druskos, čilį pipirų, imbiero, tada įpilti vandens, užkaisti ir pavirti (kuo minkštesnė jautiena, tuo mažiau virs), sudėti supjaustytus salierų stiebus, jie verda greitai, įpilti truputį acto. Kiaušinius truputį paplakti atskirame inde. Maišydami sriubą, atsargiai, plona srovele supilkite kiaušinius į sriubą. Sumaišyti krakmolą su puse stiklines vandens ir atsargiai, pamaišant supilti į sriubą. Kai užvirs, įpilti truputį sezamų aliejaus, žuvies padažo ir iškart pilti į lėkštes, ant viršaus pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų. Skanaus!
AUTORIUS: Jana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laura
2011-03-14 16:28
O actas paprastas ar ryziu? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital