Ruginių ir kvietinių miltų sausainėliai

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Ruginių ir kvietinių miltų sausainėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė ruginių miltų
200 g sviesto arba margarino
3 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštelis meduolių prieskonių (imbieras, gvazdikėliai, cinamonas ir pan.)
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sumaišykite kvietinius ir ruginius miltus su cukraus pudra ir prieskoniais.
Sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir įmuškite kiaušinį.
Rankomis išminkykite tešlą, gana ilgas procesas ;-)
Išminkytą tešlą suformuokite į rutulį ir palaikykite šaldytuve 1 valandą.
Iškočiokite tešlą ir išspauskite norimos formos sausainius. Aš išspaudžiau žvaigždučių ir gėlyčių formos.
Kepiau 10-12 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Aptepti ištirpintu šokoladu, jei mėgstate. :)
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital