Rudeninis bulvių tarkainis

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Rudeninis bulvių tarkainis
Rudeninis bulvių tarkainis
Rudeninis bulvių tarkainis
Autorius apie receptą: Kai bulvių derlius tikrai gausus, reikia naudotis tuo. Kadangi bulvės buvo sutarkuotos burokine tarka - kugelį pervadinau tarkainiu. Kai bulvių derlius tikrai gausus, reikia naudotis tuo. Kadangi bulvės buvo sutarkuotos burokine tarka - kugelį pervadinau tarkainiu. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai bulvių
3 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Padažui:
300 gramų lašinukų
6 šaukštai grietinės
2 šaukštai sviesto
1 žiupsnelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nuplauti, nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka, naudojau tikrai dideles bulves. Įmušti kiaušinius, berti druską, pipirus ir gerai išmaišyti.
2.
Viską sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, maždaug 30 - 45 minučių. Kepimo laikas priklauso nuo plokštainio storio, kuo jis plonesnis, tuo keps greičiau.
3.
Padažui lašinukus supjaustyti kubeliais, ir kepinti svieste, tuomet sudėti grietinę, smulkintus krapus ir pagardinti druska ir pipirais. Kai plokštainis iškeps, supjaustyti ir tiekti su karštu padažiuku. Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital