Rolmopsai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Rolmopsai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 sūdytos silkės (su pieniais)
8 kornišonai
4 svogūnai
1 šaukštas Dižono garstyčių
1 šaukštas kaparių
1 stiklinė vyno acto
0,5 šaukštelio trintos citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių
1 lauro lapas (Lauro lapas)
1 šaukštelis cukraus
3-4 žirneliai karčiųjų pipirų
3-4 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
0,25 šaukštelio maltų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirti pusę stiklinės vandens su actu, prieskoniais, cukrumi, citrinos žievele ir sultimis, dviejų svogūnų žiedeliais. Pienius pertrinti per sietelį, išmaišyti su kapariais ir užpilti ataušintu marinatu. Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, nuplauti, nusausinti. Du svogūnus smulkiai sukapoti, išmaišyti su Dižono garstyčiomis ir maltais pipirais. Šia mase aptepti kiekvieną silkės filė. Ant kiekvienos silkės uždėti pusę kornišono, filė suvynioti ir persmeigti smeigtuku. Rolmopsus sudėti į stiklainį, užpilti marinatu ir 2-3 dienas palaikyti šaldytuve.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital