Rizoto interpretacija

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Rizoto interpretacija
Rizoto interpretacija
Rizoto interpretacija
Rizoto interpretacija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g veršienos
150 g kiaulienos
3 šaukštai grietinės
0,25 šaukštelio baziliko
Pipirai
0,5 stiklinės rizoto ryžių
1 šaukštas pomidorų tyrės
druska
prieskoniai veršienai arba kiaulienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršieną ir kiaulieną supjautome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputį. Verdame ryžius. Kol jie iki galo neisvirę, juos su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar troškiname apie 10 min. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital