Rizotas su kalakutiena

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Rizotas su kalakutiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:


500 g kalakutienos
250 g ryžių
1 l sultinio
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
2 saliero stiebeliai
1 vidutinio dydžio paprika
100 g žaliųjų (šaldytų) žirnelių
alyvuogių aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų
2 v. š.  grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:
Gilioje keptuvėje pakepinkite pjaustytą svogūną ir kapotas česnako skilteles. Tuomet dėkite nedideliais kubeliais pjaustytą kalakutieną (ją galima šiek tiek apibastyti paukštienos prieskoniais) ir kepkite 4–5 minutes. Kai mėsa nebebus rožinė, suberkite pjaustytus salierus ir papriką. Viską pakepinkite dar bent 3 minutes, o tada berkite ryžius ir užpilkite sultiniu. Kai masė užvirs, keptuvės neuždenkite ir nuolat maišydami virkite apie 15 minučių. Jei pradės trūkti skysčio, galima įpilti šiek tiek vandens arba baltojo sauso vyno. Galiausiai suberkite žirnelius ir patiekalą ant ugnies palikite dar 10 minučių. Galiausiai įmaišykite grietinę ir pagardinkite druska bei pipirais. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Iveta
2019-10-29 14:42
Rizoto negalima užpilti iškart visų sultiniu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital