Risoto "Al Baloro"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Risoto "Al Baloro"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 stiklinės ryžių (Alborio)
1 svogūno, smulkinto
3 v.š. sviesto, šalto, nesūdyto
4 v.š. parmezano sūrio, tarkuoto
6 stiklinių vištienos sultinio (geriausia naminio)
1,5 stiklinės vyno "Baloro" (arba kito sauso, raudono)
5 v.š. alyvuogių aliejaus (pirmojo spaudimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gilioje  keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sudėkite apkepti svogūnus. Kepkite 8 - 10 minučių maišydami iki skaidrios spalvos.

Tada sudėkite apkepti ryžius, pamaišykit. Apkepus ryžiams, supilkite vyną ir troškinkite, kol susidaręs skystis išgaruose. Supilkite naminį vištienos  sultinį ir troškinkite dar apie 20 minučių. Ryžiai turi suminkštėti, o susidariusio skysčio neturi būti daug.

Galiausiai, sudėkite sutarkuotą sūrį bei sviestą ir išmaišykite.

Gero apetito!

Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lingvistine pastaba
2016-03-21 20:44
Tiesiog norejau pataisyti, kad ryziai yra ARBORIO o vynas BAROLO - sie produktai yra Italijos pasididziavimas, todel pleskime akirati ir vadinkime juos tikraisiais vardais! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital