Rikotos ir keptų vynuogių užkandėlė

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Rikotos ir keptų vynuogių užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 riekių čiabatos
125 gramai rikotos sūrio
40 gramų kietojo sūrio
1 saujelė vynuogių
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
šiek tiek čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Vynuoges nuraškyti nuo kekės, sudėti į kepimo formą, apšlakstyti alyvuogių aliejuje ir pagardinti druska.
2.
Viską išmaišyti ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 7 minutes.
3.
Duoną supjaustyti riekelėmis, aptepti abi puses alyvuogių aliejumi ir pakepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol įgaus gražų atspalvį.
4.
Rikotos sūrį sumaišyti su citrinos žievelėmis ir žiupsneliu druskos.
5.
Ant paskrudintos duonos užtepti rikotos sūrio, uždėti kelias keptas vynuoges, apibarstyti kietuoju sūriu ir papuošti keliais čiobrelių lapeliais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital