Riešutų ir šokolado nuga

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Riešutų ir šokolado nuga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kondensuoto pieno
100 g rudojo cukraus
125 g sviesto
2 šaukštai brendžio
2 šaukštai medaus
180 g baltojo šokolado
120 g lazdyno riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pašildykite kondensuotą pieną su visą skardine, kad suskystėtų.
Į skystą kondensuotą pieną įmaišykite cukrų, ištirpintą sviestą, brendį, medų ir šokolado drožles arba ištirpintą šokoladą.
Į šią masę suberkite riešutus ir išmaišykite. Riešutus galima susmulkinti arba sudėti nekapotus.
Supilkite šią masę į celofaninį maišelį, užriškite ir suformuokite 4-5 cm aukščio stačiakampį.
Laikykite šaldytuve per naktį, kad sukietėtų.
Skanaus!
AUTORIUS: Ramunė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Justina
2012-04-07 11:34
Toli gražu nesigauna taip kaip paveiksliuke. Stovėjo per nakt, bet taip ir nesustingo, gavosi tik šiek tiek tirščiau nei tik ką pagaminus. Taigi tikriausia reik dėti kažko daugiau stingdinančio, nes dabar reik galvoti ką padaryti iš šito kremo kuris man gavosi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital