Riešutų batonėliai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Riešutų batonėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų anakardžių riešutų
120 gramų skysto medaus
100 gramų migdolų
100 gramų lazdyno riešutų
70 gramų graikinių riešutų
70 gramų sėklų mišinio
30 gramų juodojo šokolado
3 šaukštai chia (ispaninio šalavijo) sėklų
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje sumaišome visus riešutus ir sėklas.
2.
Į prikaistuvį sudedame medų, cinamoną ir šildome nedidelėje kaitroje, vis pamaišant, kol užvirs. Dar šiltą užpilame ant ant riešutų ir išmaišome. Riešutų masę dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, tolygiai paskirstome, vis paspaudžiant.
3.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol riešutais apskrus. Išimame iš orkaitės ir paliekame vėsti skardoje apie 45 minutes. Išimame iš skardos ir paliekame visiškai atvėsti.
4.
Supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir apšlakstome tirpintu šokoladu. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital