Agurkų ir ridikėlių salotos

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Agurkų ir ridikėlių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai agurkų
1 pundelis ridikėlių
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
šiek tiek grietinės (arba graikiško jogurto)
pagal skonį druskos
Patiekiant:
3 vienetai kiaušinių (virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkus ir ridikėlius supjaustyti pusžiedžiais.
2.
Svogūnų laiškus nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
3.
Viską sudėti į dubenį, sumaišyti su grietine ir trupučiu druskos.
4.
Patiekiant ant salotų viršaus sudėti ketvirčiais supjaustytus išvirtus kiaušinius.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital