Ridikėlių salotos

AUTORIUS:
Robertas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Ridikėlių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1-2 šaukštai majonezo
1 šaukštas grietinės
150-200 g kumpio ar rūkytos dešros
200 g ridikėlių
2-3 riekės batono su saulėgrąžomis
Druska - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais ar juostelėmis supjaustykite dešrą, o ridikėlius - griežinėliais. Batoną paskrudinkite skrudintuvėje ar orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų) 5-10 min. iš abiejų pusių. Supjaustykite arba sulaužykite mažesniais gabaliukais. Mėsą sumaišykite su ridikėliais ir batonu. Apibarstykite druska ir išmaišykite su majonezo ir grietinės padažu.
AUTORIUS: Robertas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital