Raugintų kopūstų sriuba

AUTORIUS:
Petrutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Raugintų kopūstų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 bulvės
200 g raugintų kopūstų
60 g šparaginių pupelių
100 g žiedinių kopūstų
Druskos, pipirų pagal skonį
1-1,5 l vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vandenį užviriname.
Į verdantį vandenį sudedame kopūstus, supjaustytas bulves, šparagines pupeles, žiedinius kopūstus.
Verdame apie 15 min. Įmaišome prieskonių ir verdame dar iki 5 min.
Bulves galima virti su lupena atskirai ir patiekti prie sriubos. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Petrutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital