Rauginti agurkėliai su čili pipirais

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Rauginti agurkėliai su čili pipirais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,4 kg vidutinio dydžio agurkų
6 skiltelės česnako
5 krapų šakelės
salierų lapų
2 čili pipirai
2 lauro lapeliai
25 g druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus nuplauti ir pamirkyti šaltame vandenyje apie 10 min. Palaikyti sūdytame vandenyje apie 1 min.
Agurkus stiklainiuose sluoksniuoti su česnakais, krapais, salierų lapais, pipirais ir lauro lapeliais.
Užvirinti 0,5 litro vandens ir ištirpinti druską. Sūrymą atvėsinti.
Užpilti agurkus. Paslėgti plokščiu akmeniu, pridengti audiniu ir palikti kambario temperatūroje 10 dienų.
Stiklainius uždengti.
AUTORIUS: Audronė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vera
2010-08-25 11:45
Šeštadieni išbandysiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital