Ramintos aviečių džemas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Ramintos aviečių džemas
Ramintos aviečių džemas
Ramintos aviečių džemas
Ramintos aviečių džemas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kg aviečių;
1 stiklinė vandens;
2 kg cukraus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avietes ir vandenį suverčiame į puodą ir ant nedidelės ugnies verdame apie 30 minučių.
Tuomet suberiame cukrų ir dar verdame dar apie 30 minučių, vis nugraibydami susidarančias putas.
Dar karštą džemą pilstom į švarius, iškaitintus stiklainius ir užsukame švariais dangteliais. Stiklainius apverčiame dangteliais žemyn ir paliekame atvėsti.
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital