Raffaello tortas mamytei

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Raffaello tortas mamytei
Autorius apie receptą: Jei norite nustebinti Mamą - tai puiki dovana. Ne tik dėl to, kad ji skani, bet ir dėl to, kad tai bus jūsų rankų darbo dovana, padaryta iš visos širdies. Jei norite nustebinti Mamą - tai puiki dovana. Ne tik dėl to, kad ji skani, bet ir dėl to, kad tai bus jūsų rankų darbo dovana, padaryta iš visos širdies. Gražina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
5 vienetai kiaušinių
70 gramų sviesto
230 gramų cukraus
230 gramų miltų
1 šaukštelis vanilės
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
450 gramų grietinėlės
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto
175 gramai sviesto
50 gramų kokoso drožlių
Papuošimui:
1 šaukštelis želatinos
šiek tiek vandens
šiek tiek cukraus pudros
Sulaistymui:
0.5 stiklinės arbatos
Pabarstymui:
100 gramų kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui: 5 kiaušinius išplakame su cukrumi ir vanile.
2.
Išlydome 70g sviesto ir pilame į kiaušinių masę, tada suberiame miltus ir kepimo miltelius.
3.
Gauta masę supilame į kepimo indą.
4.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
5.
Iškepta biskvitą atvėsiname ir supjaustame į keturias dalis.
6.
Kiekvieną biskvito lakštą sulaistome juodaja arbata.
7.
Kremui: išplakame grietinėlę. Kitame inde išsukame 175g sviesto su kondensuotu pienu. Grietinėlės bei sviesto ir kondensuoto pieno mases sumaišome, suberiame 50 g kokosų drožlių.
8.
Imame biskvito lakštus ir juos pertepame kremu.
9.
Likusiomis kokosų drožlėmis apibarstome torto viršų.
10.
Papuošimui: Želatiną ištirpiname vandenyje, turi būti vientisa masė.
11.
Į želatiną dedame cukraus pudros, kol masė tampa sunki ir ją galima minkyti rankomis.
12.
Minkyti reikia tiek, kad masė būtu panaši į modeliną.
13.
Iš gautos masės gaminame norimus papuošimus.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital