Rabarbarų uogienė I
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Rabarbarų uogienė I
INGREDIENTAI:
3 kg rabarbarų lapkočių (Rabarbarai)
2,5 kg cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu. Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laima
2016-05-16 19:19
Ar tikrai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis