Greita rabarbarų uogienė

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greita rabarbarų uogienė
Autorius apie receptą: Kardamonai ir rabarbarai - tobulas vasariško skonio derinys. Kardamonai ir rabarbarai - tobulas vasariško skonio derinys. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų rabarbarų (nuluptų ir smulkiai supjaustytų)
250 gramų cukraus uogienėms
1 vienetas citrinų
0.5 šaukštelio malto kardamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Prikaistuvyje sumaišykite rabarbarus, cukrų, kardamoną ir išspaustas citrinos sultis. Nuolat maišydami pavirkite 5-10 minučių iki rabarbarai suminkštės.
2.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital