Rabarbarų ir braškių uogienė
AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Rabarbarų ir braškių uogienė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro rabarbarų (pjaustyti kubeliais)
0.5 litro braškių (pjaustyti kubeliais)
0.5 kilogramo dansukker uogienių cukraus
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Puode sumaišykite rabarbarus, braškes, nutarkuotą citrinos žievelę bei išspaustas citrinos sultis. Maišydami virkite 5 minutes.
2.
Kruopščiai nugriebkite putas.
3.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis