Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
rabarbarų
70 gramų
cukraus
1 vienetas
vanilės lazdelių
1 vienetas
apelsinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Rabarbarus reikia nuplauti ir supjaustyti griežinėliais, vėliau užpilti cukrumi bei išmaišyti.
2.
Vanilės lazdelę perpjauti pusiau, išgremžti sėklytes ir suberti jas į puodą su rabarbarais ir cukrumi. Kartu supilti išspaustas apelsino sultis ir visa puodą statyti ant ugnies virti.
3.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir virti pamaišant, kol rabarbarai suminkštės, apie 10-15 min. Supilstyti į sterilizuotus stiklainius. Skanaus!