Pyragėliai su mėsos įdaru "Meškos ausys"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pyragėliai su mėsos įdaru "Meškos ausys"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
Tešlai:
500 gramų miltų
250 mililitrų pieno
200 gramų margarino
11 gramų sausų mielių
1 šaukštas cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
300 gramų mėsos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas obuolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į šiltą ~ 35 C laipsnių pieną suberti mieles, cukrų, pamaišyti, supilti tirpintą margariną, druską ir išmaišyti iki vientisos masės. Įsijoti miltus ir užminkyti tešlą. Sudėti į šaldytuvą ir palikti mažiausiai 2 valandoms.
2.
Mėsą, svogūną ir obuolį smulkiai supjaustyti. Pakepinti mėsą, tada svogūną ir galiausiai obuolį. Viską sudėti į dubenį, įdėti druskos, pipirų ir išmaišyti.
3.
Iš tešlos pasidaryti 25 kvadratėlius, dėti įdarą ir suformuoti auseles.
4.
Dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
alyte
2017-07-09 17:06
na na mieline tesla kildint saldytuve ATSAKYTI
Dita
2017-07-10 13:12
galima ir ne šaldytuve, tada iškils greitai, o šaldytuvinis būdas tinka, kai reikia tešlą pasiruošti iš anksto ir pvz. kažkur išeiti ar iš vakaro pasidaryti, nes šaldytuve ji irgi kyla, tik lėtai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital