Pyragėliai su juodaisiais serbentais ir prieskoniais

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pyragėliai su juodaisiais serbentais ir prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
400 gramų tešlos (sluoksniuota)
1 žiupsnelis cinamono (SAUDA)
1 žiupsnelis gvazdikėlių (SAUDA)
1 žiupsnelis kardamono (SAUDA)
1 žiupsnelis pipirų (SAUDA kvapnieji)
1 žiupsnelis muskato
100 gramų cukraus
50 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių (baltymas)
1 stiklinė juodųjų serbentų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Sluoksniuotą tešlą ir serbentus atšildyti. Uogas sumaigyti šakute ir sumaišyti dubenelyje su sviestu, sumaltais prieskoniais (galima maišyti pagal skonį) ir cukrumi. Tešlą iškočioti 3mm storiu ir su formos pagalba išpjauti apskritimus. Į vidų įdėti 2 šaukštelius įdaro, kraštus patepti vandeniu ir suimti į "maišiuką" bei gerai prispausti kraštus. Po to pyragėlius apversti ir lengvai pakočioti , kad būtų plokštesni.Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir patepti plaktu baltymu,pabarstyti cukrumi ir įdėti į šaldytuvą pusvalandžiui. Ištraukus truputį prapjauti keliose vietose ir įdėti į orkaitę.Kepti, kol gražiai pagels, 190°C temp. temperatūroje.
AUTORIUS: Inesa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Alina
2014-12-20 19:42
Tikrai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital