Pyragėliai su ančiuviais bei karamelizuotais svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Pyragėliai su ančiuviais bei karamelizuotais svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
sluoksniuotos bemielės tešlos
1 skardinės ančiuvių
2 svogūnai
3 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus
2 valgomi šaukštai vandens
2 valgomi šaukštai rudojo cukraus
1,5 valgomo šaukšto balzamiko acto
kaparėlių papuošimui (nebūtinai)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pirmiausia pasigaminam karamelizuotus svogūnus. Svogūnus supjaustome plonais pusžiedžiais. Šiek tiek apkepiname ant alyvuogių aliejaus, vėliau sudedame cukrų, įpilame balzamiko acto bei vandens. Ant silpnos ugnies kepiname apie 20 min karts nuo karto pamaišant. Svogūnus atvėsiname.

Orkaitę įkaitiname iki 180°C temperatūros. Iš sluoksniuotos tešlos išpjaustome kvadratėlius arba apskritimus, per viduriuką dedame po šaukštelį karamelizuotų svogūnų, ant viršaus po pusę ančiuvio (aš gaminau nedidelius pyragėlius dėl to ančiuvius perpjoviau pusiau, galima gaminti didesnius, dėti po kelis ančiuvius bei kelias juodąsias alyvuoges). Pyragėlius dėti į įkaitintą orkaitę bei kepti, kol sluoksniuota tešla pakils ir gražiai paruduos. Iškepusius pyragėlius atvėsinti bei papuošti kaparėliais.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital