Pyragas su zefyrais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pyragas su zefyrais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų sausainių
200 gramų sviesto
1 pakelis zefyrų
1 stiklinė pieno
0.5 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Kiaušinius, pieną ir cukrų sudėti į puodą, išplakti. Į tą patį puodą įdėti pakelį sviestą ir sutrupinti sausainius. Maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol sviestas ištirps. Kaitrą šiek tiek padidinti ir viską užvirti.
2.
Maišyti, kol masė pasidaro tiršta. Nukelti nuo viryklės.
3.
Pusę zefyrų susmulkinti ir įmaišyti į pyrago masę.
4.
Kai pravės, suversti į tortinę, viršų išlyginti ir papuošti nesmulkintais zefyrais. Per naktį laikyti šaldytuve. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital