Pyragas su vyšniomis

AUTORIUS:
Rimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Pyragas su vyšniomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 g kvietinių miltų
150 g cukraus
125 g margarino VILNIUS kepiniams
30 ml šviesaus romo
2 kiaušiniai
1 kiaušinio trynys
Kremui:
50 g vanilinio cukraus
5 kiaušinių tryniai
50 g kvietinių miltų
50 g cukraus
500 ml pieno
200 g vyšnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirma paruošiame kremą. 5 kiaušinių trynius išplakame su vaniliniu cukrumi ir įmaišome 50 g miltų. Į pieną supilame cukrų ir pakaitiname. Kai pienas pradeda virti, supilame jį į trynių masę. Tada uždedame ant silpnos ugnies ir nuolat maišydami kaitiname, kol sutirštės. Sumaišome lydytą margariną su cukrumi, kiaušiniu, romu ir kiaušinio tryniu. Suberiame miltus, išminkome tešlą ir įdedame 30-40 min. į šaldytuvą. Kepimo formoje tolygiai paskirstome 2/3 tešlos, palikdami aukštesnius šonus. Pilame atvėsusį kremą ir beriame vyšnias (be kauliukų). Ant viršaus uždedame likusią dalį tešlos ir prispaudžiame kraštus, kad neišbėgtų įdaras. Viršų aptepame kiaušiniu. Kepame apie 1 val., 160 laipsnių temperatūroje.
AUTORIUS: Rimantė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Šarūnė
2011-08-27 17:49
per daug kremo pasidaro, arba per mažai tešlos, bet pyragas tai super super super ATSAKYTI
Indrė
2011-07-23 18:34
Ar būtina pilti romą? Jeigu daryčiau be jo, ar nukentėtų pyrago skonis? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital