Pyragas su varškės įdaru ir uogų patalu

AUTORIUS:
Elzė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Pyragas su varškės įdaru ir uogų patalu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:

200 g miltų
75 g margarino VILNIUS kepiniams
75 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
0,5 pakelio kepimo miltelių
1 kiaušinis

Įdarui:
750 g varškės
150 g cukraus
4 kiaušiniai
1 pakelis vanilinio curkaus
250 ml pieno
1 pakelis vanilinio pudingo
1 šaukštelis citrinos sulčių
razinos
Antrajam įdarui:

750 g uogų
4 šaukštai cukraus
1 pakelis želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą. Ją dedame į apvalią kepimo formą su nuimamais šonais. Tešlos šonai turi būti šiek tiek aukščiau nei vidurys. Baltymai atskiriami nuo trynių ir išplakami iki putų. Suberiamas cukrus ir vanilinis cukrus išmaišoma. Taip sudedami ir likusieji ingredientai. Gerai išmaišoma masė ir pilama ant tešlos pagrindo. Įbedami šeši makaronai su skyle (matosi nuotraukoje). Jie reikalingi, nes sugeria drėgmę, kuri išgaruoja pro skyles. Kepama 60 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros. Kai pyragas iškepa dar paliekama pastovėti 10 minučių, o po to ištraukiami makaronai. Pyragas paliekamas per naktį pastovėti. Ryte ruošiamas uogų patalas. 750 g uogų sumaišoma su cukrumi (pagal skonį). Paruošiama želė. Uogos suberiamos ant pyrago, o ant viršaus supilama želė. Paliekama sustengti.
AUTORIUS: Elzė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital