Pyragas su uogiene

AUTORIUS:
Aldona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Pyragas su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g augalinio aliejaus
200g cukraus
3 kiaušinų
150 g miltų
0,5 a. š. sodos (sumaišytos su 1 v.š. grietinės)
0,5 a.š. kepimo miltelių
Abrikosų (šviežių arba konservuotų)
Abrikosų džemo
Kiaušinius gerai 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi iki vientisos masės, o tada, palaipsniui, suberkite cukrų ir plakite toliau. Plakant, pilti truputį aliejaus ir sudėti nugesintą sodą. Tada suberti išsijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vėl viską išplakti. Abrikosų griežinėlius ar puseles sudėkite ant kepimo formos dugno, užpilkite tešlą ir kepkite 190 laipsnių temp. apie 30 min. Šiltą pyragą aptepti uogiene.  

AUTORIUS: Aldona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Vitalija
2020-05-17 13:12
Purus, skanus, bet ne šlapias, tikriausiai dėl pilno grūdo miltų. Pyliau ant tešlos uogienę, iškilo gražiai, tešla nesutižo nuo uogienės. ATSAKYTI
Rima
2017-11-26 18:06
Labai geras receptas,imaisiau braskiu uogienes i tesla,puikiai iskilo ir iskepe,gavosi dregnas toks,mmm....labai skanus! ATSAKYTI
Indrė
2017-11-15 16:27
Super receptas, gavosi purus ir nesausas pyragas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital