Pyragas su porais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Pyragas su porais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g porų
4 šaukštai aliejaus
6 šaukštai pieno
4 kiaušiniai
150 g grietinės
300 g kvietinių miltų
100 g kviečių sėlenų
1/2 pakelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
100 g varškės
100 g fermentinio sūrio arba lydyto sūrelio
6 šoninės griežinėliai
sutrinto muskato
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautus porus supjaustyti mažais gabaliukais ir trumpai patroškinti 2 šaukštuose aliejaus. Iš miltų, 2 kiaušinių, likusio aliejaus, kepimo miltelių, sėlenų ir varškės išminkyti tešlą, 2/3 jos iškočioti ir sudėti į tortinę. Iš likusios tešlos suvolioti ritinėlį ir aplink tortinę padaryti aukštą lygų kraštą. Ritinėlio galus kruopščiai sujungti. Fermentinį sūrį supjaustyti mažais gabaliukais, išmaišyti su dviem kiaušiniais, pienu, grietine, druska ir muskatu. Ant tešlos uždėti sluoksnį porų, juos pridengti paruošta mase, ant jos išdėlioti šoninės ritinėlius. Kepti 45 min. Išimti, kai lengvai paraus. Pyragą galima patiekti kaip priedą prie sultinio, burokėlių ar pomidorų sriubos.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital