Pyragas su mėsos ir bulvių įdaru

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pyragas su mėsos ir bulvių įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
50 g mielių
2 v.š. cukraus
50 ml aliejaus
0,5 l vandens, šilto
Miltų (tiek,kad minkytusi tešla)
Įdarui:
4 bulvių
350 g mėsos
1 paprikos
1 morkos
1 svogūno
Druskos
Pipirų
Kiaušinio (aptepimui)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Ištirpinkite mieles šiltame vandenyje, pridėkite druskos ir cukraus, įpilkite augalinio aliejaus ir miltų. Minkyti mielių tešlą, kaip įprasta, ir laukti, kol tešla pakils.
Mėsą, svogūnus, morkas ir paprikas supjaustyti juostelėmis ir  pakepinti, įdėti druskos ir pipirų.
Iš išvirtų bulvių sugrūsti koše. Galima pagardinti prieskoninėm žolelėm.
Padalinkite tešlą į dvi dalis.
Kepimo formą, pateptą aliejumi iškloti  tešla. Tada dėti sluoksnį bulvių košės, tolygiai sudėti kepintą įdarą, o viršų uždengti likusia tešla ir tešlos kraštus sutvirtinti. Pyrago viršų aptepti kiaušinio plakiniu.
 Kepti pyraga 180°C temp. orkaitėje apie 40 - 60 min.

Skanaus!

AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Pyragai, kepiniai Pyragai
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital