Pyragas su kondensuoto pieno kremu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Pyragas su kondensuoto pieno kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 indelis kondensuoto pieno
1 kiaušinio trynys
200 g grietinėlės
2 šaukštai konjako
1 pakelis vanilės cukraus
2 šaukštai želatinos
kokoso drožlių
1/2 stiklinės vandens
50 g sviesto
1/2 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
sviestas formai patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame plikytą tešlą ir konditeriniu švirkštu ant gausiai sviestu pateptos tortines formos dugno ratu formuojame pyrago pagrindą. Ant kitos tortinės formos dugno krašto švirkštu išspaudžiame žiedą. Viduryje galima formuoti bokštelius pyrago puošimui. Kepame 200-220 ° C temperatūros orkaitėje. Kremui išplakame grietinėlę ir po šaukštą ją sudedame į kondensuotą pieną išsuktą su tryniu. Po truputį supilame ištirpintą želatiną. Ant pyrago pagrindo uždedame žiedą ir į vidurį supilame stingstantį kremą. Puošiame tešlos bokšteliais ir kokoso drožlėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital